We staan voor 100 procent achter Mark Rutte

In deze dagen is er grote commotie ontstaan over de positie van Mark Rutte als leider van de VVD. De VVD, met Mark Rutte als lijsttrekker, is met twee miljoen stemmen de grote winnaar van de verkiezingen van twee weken geleden. Mogelijke coalitiepartners in een volgend kabinet proberen door middel van een gerichte beschadigingscampagne Mark Rutte uit de macht te houden en los te weken van zijn partij.

Binnen de achterban van de VVD is er intussen veel steun voor Rutte, blijkt uit gesprekken die de NOS had met partijleden. Ad Lagas, voorzitter van Klassiek Liberaal – een club met 150 actieve leden waaronder wethouders en raadsleden – zegt: “We staan voor 100 procent achter Mark Rutte.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *